Zaterdag bekervoetbal op Corpus den Hoorn; Onder-21 en Onder-14 in actieVrijdag 12 januari 2024 om 11:02

Waar de meeste teams in de FC Groningen Opleiding volgend weekend de eerste officiƫle wedstrijd van 2024 op het programma hebben staan, komen FC Groningen Onder-21 en FC Groningen Onder-14 komende zaterdag alweer in actie tijdens een officieel duel in het bekertoernooi. Beide ploegen spelen thuis op Sportpark Corpus den Hoorn.

Voor de oudste lichting van de Opleiding, FC Groningen Onder-21, wacht een wedstrijd in de achtste finales van het bekertoernooi. De ploeg, onder leiding van de Trainer/Coach/Manager Sander van Gessel, trapt op Sportpark Corpus den Hoorn om 14.00 uur af voor de wedstrijd tegen het Rotterdamse Excelsior.

Ook FC Groningen onder-14 speelt thuis in de achtste finales van het bekertoernooi. De selectie onder leiding van trainer/coach/manager Jeroen Scholma ontvangt AZ. Het duel met de Alkmaarders wordt afgetrapt om 11.00 uur.

FC Groningen onder-13 is ook in de provincie Groningen te bewonderen. Het team doet mee aan het internationale indoortoernooi Eurocup Delfzijl. Na komend weekend starten de meeste selecties uit de Opleiding weer met de competitie.Source link

Leave a Comment