Win kaarten voorstelling Astrid Nijgh


Astrid Nijgh en haar band brengen in het theaterconcert Ik doe wat ik doe, de mooiste liedjes uit haar enorme repertoire. De muziek van Astrid en Lennaert Nijgh heeft vele harten voort.  

Met het theaterprogramma Ik doe wat ik doe brengt Astrid, samen met zanger Sjors van der Panne, het allermooiste uit haar enorme repertoire. Het is een veelomvattend programma met herkenbare liedjes, maar ook liedjes waarvan je niet wist dat Astrid daarbij betrokken was. Liedjes geschreven voor André Hazes, Simon Carmiggelt, Jan Rot, Gerard Reve en vele anderen. En natuurlijk Ik doe wat ik doe.

Beantwoord de vraag en maak kans op kaarten voor de voorstelling Ik doe wat ik doe van Astrid Nijgh en Sjors van der Panne!

(De prijsvraag loopt tot 7 februari 2024. Foto: Roy Beusker)

Win kaarten voorstelling Astrid NijghSource link

Leave a Comment