Waarom Ryan Gosling zonder zijn vrouw Eva Mendes bij de Oscars verscheen | RTL Boulevard


Voor Ryan Gosling (43) waren de Oscars afgelopen zondag extra bijzonder: hij was genomineerd voor zijn rol als Ken in ‘Barbie’ en gaf een muziekoptreden in die hoedanigheid. Je zou denken dat zijn vrouw Eva Mendes (50) een enthousiaste toeschouwer was in het publiek, maar de actrice was niet aanwezig bij de Oscars. Daar heeft ze haar redenen voor.

“Ik heb geen zin om ons privéleven, dat we zo erg waarderen, volledig bloot te leggen”

Sinds de twee een relatie hebben, verschijnen ze nooit tijdens publieke evenementen met elkaar. Ryan en Eva hebben namelijk afgesproken dat ze dergelijke dingen niet samen doen. Ryan verscheen zondagavond met zijn zus en moeder aan zijn zijde, terwijl Eva waarschijnlijk vanuit huis met hun twee dochters aan het kijken was. 

Tijdens de promotietour van Barbie kreeg Eva ook al de vraag of ze nog een keer aan de zijde van Ryan zal verschijnen. Zij liet destijds weten: “Wij doen dat soort dingen niet samen. Ik voel mij alleen comfortabel om foto’s van ons met de wereld te delen die al eerder zijn gemaakt.” De reden hiervoor is volgens haar heel simpel. “Ik heb geen zin om ons privéleven, dat we zo erg waarderen, volledig bloot te leggen.”

“We hebben ooit één keer samen over de rode loper gelopen en dat was toen we onze film The Place Beyond the Pines aan het promoten waren”, legt ze verder uit. Dit is de film waarin de twee elkaar leerden kennen, waarna hun relatie ontstond.

Dat de twee niet samen werden gespot tijdens de Oscars betekent overigens niet dat Eva haar man niet steunt. Ze was namelijk wél aanwezig tijdens de repetities, zo laat ze zien in deze Instagram-post:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.Source link

Leave a Comment