Vrijdag weer thuisduel, MVV te gast in EuroborgDinsdag 05 maart 2024 om 18:00

Goals van Romano Postema en Rui Mendes zorgden afgelopen maandag voor een 4-1 overwinning en een driepunter in Den Bosch. De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op, want aanstaande vrijdag staat er alweer een nieuwe krachtmeting op het programma. FC Groningen ontvangt MVV in Euroborg. De aftrap in de Groene Kathedraal is om 20.00 uur. Kaarten zijn eenvoudig online te koop via de FC Groningen Ticketshop.

FC-supporters die nog geen tickets hebben voor de wedstrijd tegen de ploeg uit Maastricht, kunnen kaarten kopen voor de Koeman Tribune of de Piet Fransen Tribune. De FC Groningen Ticketshop is eenvoudig te bereiken via: https://tickets.fcgroningen.nl.

Verschillende vakken op beide publiekstribunes zijn drie dagen voor de wedstrijd al goed gevuld. De Tonny van Leeuwen Tribune is geheel uitverkocht met seizoenkaarthouders. Fans van MVV kunnen alleen via hun eigen club een ticket kopen voor het uitvak van Euroborg.

Een week na het duel met MVV ontvangt de Trots van het Noorden De Graafschap in Euroborg. Een directe concurrent in de strijd om de bovenste plekken. Kaarten voor het duel met de volksclub uit Doetinchem zijn te koop via: https://tickets.fcgroningen.nl. Ook voor de wedstrijd tegen De Graafschap geldt dat er alleen nog tickets voor de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune beschikbaar zijn. Fans van tegenstander De Graafschap kunnen een ticket kopen voor het uitvak van Euroborg. Ticketverkoop verloopt via hun eigen club.

Tussen de twee thuiswedstrijden door speelt FC Groningen op maandag 11 maart om 20.00 uur de uitwedstrijd tegen Jong PSV. FC-supporters hebben alleen tot en met vanavond (dinsdag 5 maart 23.59 uur) de tijd om één van de resterende tickets voor het uitvak op de Eindhovense Herdgang te kopen. Kaartverkoop gaat net als bij thuiswedstrijden via: https://tickets.fcgroningen.nlSource link

Leave a Comment