Vitesse krabbelt op: “Er is eindelijk werklust te zien”


Analist Kenneth Perez is onder de indruk van het spel van Vitesse. De Arnhemmers verloren afgelopen zaterdag weliswaar met 1-2 van FC Twente, maar lieten bij vlagen aardige dingen zien op het veld. “Er is eindelijk zin, drang en werklust te zien.”

Volgens Perez hebben de winterse aanwinsten – zoals Anis Hadj Moussa en Paxten Aaronson – een positieve invloed op Vitesse. “Er zit nu zoveel meer in bij Vitesse”, zegt Perez. “Vitesse probeert met wilskracht en werklust iets te maken van dit seizoen. De aanwinsten Mexx Meerdink – die laat zien dat hij een handenbinder is – en rechtsbuiten Hadj Moussa gaan er echt voor. Het was ook een tijdje een dooie boel in de Gelredome, maar er zaten ook veel mensen op de tribune. Het was ook luidruchtig. Ik vind ook dat de mensen nu verplicht zijn om volgende keer weer te komen. Laat het niet eenmalig zijn. Help Vitesse een beetje.”

Vitesse speelt volgende week een cruciale wedstrijd in het kader van lijfsbehoud. Vitesse – dat voorlaatste staat in de Eredivisie met zestien punten – gaat op bezoek bij RKC dat zestiende staat met achttien punten.

De wedstrijd tussen RKC en Vitesse is zaterdag vanaf 21:00 uur te zien op ESPN 2.Source link

Leave a Comment