Verhoeven verlengt contract bij kickboksbond Glory met drie jaar


Verhoeven doet in maart op een wildcard mee aan de zogenoemde Glory Grand Prix, een toernooi tussen acht zwaargewichten. De andere deelnemers zijn Tariq Osaro, Levi Rigters, Uku Jürjendal, Bahram Rajabzadeh, Sofian Laïdouni en Antonio Plazibat. Nabil Khachab en Nikola Filipovic strijden om het laatste deelnamebewijs.

“Ik heb me nog nooit zo gemotiveerd en opgewonden gevoeld”, zegt Rico Verhoeven. “2023 begon een beetje beetje stroefjes, maar het is mooi geëindigd gelukkig.”

Verhoeven gaf vandaag onverwachts een persconferentie. In de video hieronder zie je daar beelden van:

Rico Verhoeven greep de wereldtitel in het zwaargewicht van Glory op 21 juni 2014 tegen Daniel Ghita. In oktober 2013 had Verhoeven de Roemeen, toen al wereldkampioen, ook al verslagen, maar toen stond de wereldtitel niet op het spel.

Sindsdien verdedigde hij zijn kroon elf keer met succes. Op zijn zegetocht dolven Errol Zimmerman, Benjamin Adegbuyi (twee keer), Mladen Brestovac (ook twee keer), Anderson Silva, Guto Innocente, Jamal Ben Saddik (ook twee keer), Badr Hari en Tariq Osaro het onderspit. Een samenvatting van die laatste wedstrijd bekijk je hieronder:Source link

Leave a Comment