Taylor Swift neemt maatregelen bij Grammy’s na lipleesincident


Taylor Swift heeft zich bij de Grammy’s goed voorbereid op een mogelijke roddelsessie. Met een enorme handwaaier, die ze vakkundig voor haar mond plaats tijdens het praten, neemt ze plaats bij de 66e uitreiking van de Grammy Awards.

Het accessoire wordt voor het eerst gespot als Taylor naar haar stoel loopt en wordt vervolgens veelvuldig gebruikt op momenten dat de camera’s op haar gericht staan. Hiermee hint ze op het lipleesincident van de Golden Globes.

Wat is er tijdens de Golden Globes precies gezegd waardoor er ophef is ontstaan? Volgens fans zijn Taylor Swift en Selena Gomez volop aan het roddelen over een ongemakkelijk moment tussen Selena en acteur Timothée Chalamet. 

Het gerucht gaat dat Kylie Jenner een fotomoment tussen Taylor en haar vriend Timothée zou hebben tegengehouden, maar later ontkracht Selena deze roddel met een statement op haar Instagram. ‘Ik vertelde Taylor over twee vrienden die samenzijn. Niet dat dit iemand iets aangaat.’

Taylor heeft duidelijk geen zin in een herhaling van dit incident en weet met haar handwaaier een nieuwe roddel te voorkomen.Source link

Leave a Comment