Om de zwarthandel te ontmoedigen én meer kaarten aan te kunnen bieden, heeft de organisatie van de Vrienden van Amstel LIVE voor de 2025-editie een andere aanpak van de kaartverkoop aangekondigd.

Bezoekers die kaarten willen kopen voor de volgende editie, moeten dit jaar een persoonlijk account aanmaken. Met het Vrienden-account kunnen mensen zich registreren voor de kaartverkoop van 2025.

Registratie is geen garantie op tickets, maar wel de enige manier om aan tickets te komen zodra de verkoop start op zaterdag 13 januari om 10:00 uur.

Afgelopen donderdag trapten Kraantje Pappie en Nick Schilder de eerste editie af van de veertien uitverkochte Vrienden van Amstel LIVE 2024-concerten.

Nieuw dit jaar is de introductie van de VIB. Deze Very Important BOB’s krijgen onder meer een eigen parkeerplaats vlak voor de deur en een polsbandje waarmee gratis (alcoholvrije) consumpties kunnen worden gehaald. De zoektocht naar de VIB’s verloopt in aanloop naar de Vrienden van Amstel LIVE via social media.