Nieuwe single ‘Haat Me’ van Emma Heesters heeft diepe lyrics: ‘Heel fijn om nu naar buiten te brengen’


Haar nieuwe single, Haat Me, heeft Emma zelf geschreven. Op die titel kreeg ze meteen bij de aankondiging al veel commentaar: “Veel mensen zeiden: ‘nou Emma, we gaan je echt niet haten’. Iedereen wordt wel eens gehaat. Ik ook. Ik vind het ook goed om als je fout zit je excuses aan te bieden aan de persoon die het moet horen.”

Haat Me noemt Emma een ‘ballad, recht uit het hart’. “Ik zing dus lyrics als ‘Haat me, haat me, door een hel wil ik gaan, bij elke traan, die jij laat vallen’. Het zijn diepe lyrics, maar het is heel fijn om nu naar buiten te brengen.”

Tegelijk met de aankondiging van dit nieuwe lied, verklapte Emma Heesters dat ze bezig is met een compleet album, maar daar wil ze nog niks over zeggen. “Nee, ik ga nog niks over m’n album zeggen. Dat doe ik tegen die tijd wel. Eerst nog even nagenieten van Andrea Bocceli, Stars on Stage en natuurlijk m’n nieuwe single.

Met al deze leuke dingen, kan het niet anders of Emma moet tevreden zijn met haar bestaan op dit moment. “Ik heb het altijd wel naar m’n zin, hoor. Het is zo’n leuke baan om te hebben. Ik voel me zo bevoorrecht dat ik op al die mooie plekken mag komen en dat zo veel mensen zo positief zijn. Dus dat is alleen maar fijn.”Source link

Leave a Comment