Michael van Gerwen na masterclass vol lof over ‘beleefde’ landgenoot Richard Veenstra: ‘Kunnen veel mensen wat van leren’ | Darten


Richard Veenstra: ‘Michael verdient de wereldtitel’
,,Dat is andere koek, hè?”, zei Veenstra met een lach na afloop van de masterclass van Van Gerwen. ,,Je hebt nog héél even hoop dat je goed kan starten en dat hij dan bibbers krijgt, maar daar had hij geen last van, haha! Moedeloos? Ja, iedereen die achter Michael aan moet wordt moedeloos. Hij is te goed, daar heb ik veel respect voor.”

Toch gaat Veenstra met een goed gevoel naar huis. ,,Hier kan je alleen maar van leren, toch? Elke keer als ik me omdraaide zat er weer een 140’er of 180’er in. Ik voelde me hartstikke goed hoor, maar na 1-0 en 2-0 wordt het genieten wel minder en wil je wel een set op het bord krijgen. Alle credits naar Michael”, aldus Veenstra, die hoopt dat Mighty Mike de beker omhoog gaat tillen. ,,Ik denk dat hij het weer verdient, maar het zal niet makkelijk zijn.”

Na afloop hadden ze nog even een momentje met elkaar op het podium: ,,Hij zei: je bent lekker bezig en ga zo door, hup naar de top-32! Dat is toch mooi”, besloot Veenstra.Source link

Leave a Comment