Met haar is Macaulay Culkin wel gelukkig: Liefje van ‘Home Alone’-ster is bekende actrice


Geld maakt niet gelukkig. Dat gaat in elk geval op voor Macaulay Culkin. De 43-jarige acteur werd als kind wereldberoemd met de twee Home Alone-films die draaien om kerst.

Maar zijn jeugd was verschrikkelijk met inhalige ouders en blootstelling aan media-aandacht, werkstress en intimidatie. Als puber weigerde hij dus nog langer voor hen te werken en stelde zijn vermogen veilig. Zijn nettowaarde wordt nu geschat op 18 miljoen Amerikaanse dollar.

Vertrouwen in mensen
Zijn vertrouwen in de mensheid herstelde toen hij Brenda Song leerde kennen bij de filmopnamen van Changeland in 2017. De nu 35-jarige actrice begon als kindster bij Disney in The Suite Life. Samen hebben zij twee kinderen.

Eerder deze maand verklapte de ster bij zijn Walk of Fame-ceremonie wat zij voor hem betekent. Hij zei: “Jij bent mijn alles. Jij bent mijn kampioen. Jij bent de enige persoon die blijer is dan ik ben vandaag.”

Beste mens ooit
In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight vertelde hij ook: “Jij bent niet alleen de beste vrouw die ik ken, maar ook de beste mens die ik ken. Jij hebt me een doel gegeven. Jij hebt me een gezin gegeven.”Source link

Leave a Comment