Madame Web is al verkrijgbaar in digitale winkels in Amerika


Madame Web is beschikbaar om te huren of te kopen op digitale platforms in de Verenigde Staten, dat heeft Sony Pictures Home Entertainment aangekondigd.

De universeel bekritiseerde film is daarom te vinden op platforms zoals Prime Video, Google Play, Fandango at Home, en meer, hoewel deze nog niet beschikbaar is op streamingdiensten.

In Nederland is de film op dit moment alleen nog te huren als je een VPN naar de Verenigde Staten omzet. Wanneer de film ook hier normaal te zien zal zijn is nog niet bekend.

Deze versie wordt geleverd met een handvol digitale extra’s, waaronder een gag-reel, Easter eggs, verwijderde scènes en featurettes zoals Oracle of the Page, Fight Like a Spider, Future Vision en Casting the Web.

De film presteerde niet goed op kritisch of commercieel gebied, waarbij de $17,6 miljoen van Madame Web records brak als de slechtste opening voor elke Sony Spider-Man film, inclusief de vampierenfilm Morbius die slechts $39,1 miljoen opbracht in zijn driedaagse debuut in 2022. Het werd ook de eerste Marvel-film sinds de Fantastic Four-reboot van Fox die niet op nummer één opende.

Bij ons viel de film ook niet echt in de smaak. Zo gaven we Madame Web een 3.8/10 en schreven er het volgende over: “Madame Web is een belediging voor de wereld van Spider-Man en voor jou als kijker. Op geen enkel moment wordt er een samenhangend verhaal verhaal verteld en zelfs de chemie tussen Dakota Johnson en Adam Scott kunnen de film niet redden.”


Sjaak is redacteur bij IGN Benelux. Hij is vooral te vinden achter zijn pc, waar hij zijn tijd en geest opoffert aan meedogenloze games als League of Legends, Dota 2 en Overwatch.Source link

Leave a Comment