Kelly van der Veer hekelt ‘bekrompen’ post van Anouk


Kelly, zelf transgender, hekelt de woorden van Anouk. ‘Ja mijn piepie werd afgesneden. Maar mijn ziel werd bevrijd. Ik menstrueer niet. Maar oh wat had ik dat graag gewild. Wat had ik graag de keuze gehad een kind te dragen en te baren. Maar die keuze had ik niet’, schrijft de realityster.

‘Menstrueren maakt je geen vrouw. Borsten maken je geen vrouw’, vervolgt Kelly haar verhaal. ‘Een kind mogen dragen maakt je geen vrouw. Ik was al een vrouw lang voordat iedereen een mening over me had. Ik werd als vrouw geboren. Ik heb er alleen harder voor moeten vechten dan de meesten.’ Kelly vindt dan ook dat Anouk haar ‘bekrompen statements’ voor zich moet houden. ‘En leer, over mensen en gevoelens. Over het recht te mogen zijn wie je diep van binnen bent.’

Het bericht van Anouk levert de zangeres veel kritiek op. Ook onder anderen Nikkie de Jager, Davina Michelle, Jan Kooijman en Claudia de Breij hebben hun ongenoegen geuit over de woorden van de artieste.Source link

Leave a Comment