Jason van Duiven verlengt contract bij PSV en vertrekt op huurbasis naar Almere CityPSV’er Jason van Duiven wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan Almere City. Daarnaast is het contract van de 18-jarige spits met één jaar verlengd tot de zomer van 2026.

Van Duiven kwam zes jaar geleden in de jeugdopleiding van PSV terecht. De geboren Almeloër doorliep alle jeugdelftallen en maakte op jonge leeftijd al zijn debuut voor Jong PSV. In het seizoen 2022/23 werd Van Duiven de vaste spits bij de belofteploeg. Hij speelde alle competitiewedstrijden en wist vijftien keer het net te vinden. 

Dit seizoen sloot Van Duiven aan bij het eerste elftal, maar kwam nog niet in actie voor de ploeg van Peter Bosz. Nu hoopt de aanvaller zijn minuten op het hoogste niveau te maken bij Almere City. Een goede stap in de ogen van technisch directeur Earnest Stewart. “Om er ondertussen voor te zorgen dat hij zich ook de komende periode blijft ontwikkelen, hebben we gekozen voor een verhuurperiode. Bij Almere City krijgt hij de kans zich in de Eredivisie te laten zien.”

advertentie


Banner Slaaptijd

Source link

Leave a Comment