Fortuna Sittard – FC Eindhoven bij Eindse Boys


Op woensdag 20 maart speelt Fortuna Sittard om 12.00 uur tegen FC Eindhoven uit de Keuken Kampioen Divisie. Deze oefenwedstrijd wordt gepeeld op Sportpark op de Hooven bij Eindse Boys in Nederweert-Eind. De entree is gratis.

Eindse Boys

Fortuna Sittard
Tijdens de interlandbreak speelt Fortuna Sittard een midweekse wedstrijd tegen FC Eindhoven. Onder leiding van trainer Danny Buijs, die onder de indruk is van de velden van Eindse Boys, zal Fortuna Sittard weer spelen in Nederweert-Eind. Een mooie gelegenheid om het team aan het werk te zien.

FC Eindhoven
Het team van trainer Willem Weijs staat momenteel 14e in de Keuken Kampioen Divisie. Na een sterke seizoenstart zakte het team langzaam in de stand. Er zal een tandje bijgezet moeten worden om uit de onderste regionen weg te blijven. Vandaar de geplande oefenpartij tegen Fortuna Sittard.

De wedstrijd vindt op 20 maart plaats op Sportpark Op de Hooven in Nederweert-Eind, aanvang om 12.00 uur. Entree is gratis. Uiteraard is de kantine geopend. Voor meer informatie, kijk op de website.

Foto: Fortuna-SittardSource link

Leave a Comment