Florence Pugh droeg een transparant korset tijdens de Oscars 2024


Oppenheimer-actrice Florence Pugh maakte haar grootse opwachting op de rode loper van de Oscars en ze ging voor een echte statement-look. Ze droeg een gedeeltelijk transparant korsettopje van Del Core met een bijpassende zijden rok.

florence pugh at the oscars

Getty Images

florence pugh at the oscars

Getty Images

florence pugh at the oscars

Mike Coppola

Florence Pugh was vannacht bij de Oscars met de cast en crew van Oppenheimer. De film ontving maar liefst 13 nominaties, waaronder die voor Beste Film, Beste Regisseur, Beste Acteur (Cillian Murphy), Beste Mannelijke Bijrol (Robert Downey Jr.) en Beste Vrouwelijke Bijrol (Emily Blunt) en kwam ook als grote winnaar uit de bus.

Bij de Oscars van 2023 had Florence Pugh nog twee fantastische looks. Voor de rode loper en de ceremonie droeg ze een Valentino Couture-look met een piepklein zwart shortje onder een grijze top met dramatische, golvende off-the-shoulder mouwen en een geplooide hartvormige halslijn die uitliep in een lange sleep.

Ze droeg ook torenhoge zwarte platformhakken en was versierd met een fonkelende statement ketting en roze edelsteen-oorbellen van Tiffany & Co.

the 95th annual academy awards arrivals

Gilbert Flores//Getty Images

the 95th annual academy awards arrivals

Gilbert Flores//Getty Images

Florence Pugh was de striktrend een stap voor en bond twee sierlijke zwarte strikken in haar opsteekkapsel.

Voor de Vanity Fair Oscar-afterparty dat jaar stapte ze over naar een andere Valentino Couture-look met een vergelijkbare stijl, gekleed in een zwarte broek met wijde pijpen en een zwarte beha-top met 3D-rozet. Ze maakte het geheel af met een extravagante roze jas met capuchon, die zich in een sleep aan haar voeten verzamelde.

2023 vanity fair oscar party hosted by radhika jones arrivals

Amy Sussman//Getty Images

2023 vanity fair oscar party hosted by radhika jones arrivals

Leon Bennett//Getty ImagesSource link

Leave a Comment