Famke Louise gaat ‘exclusieve’ content maken


“Ik ga zelf chatten en een band opbouwen met mijn volgers”, zegt de zangeres in de video.

Spicy content

Fans van Famke zijn al dagen aan het speculeren over of ze spicy content gaat maken. De reden? De zangeres deelde een video op haar Instagram waarin ze haar billen showt in een doorschijnende legging. In haar stories geeft Famke vandaag antwoord op de vraag: ‘Het gaat nu een soort los op social media’, vertelt ze in de video. ‘Ik ga vanavond beginnen met exclusieve content.’

Famke linkt op Instagram naar haar nieuwe account @spaicylouise en deelt dat ze superveel zin heeft in deze nieuwe stap. “Ik vind het superspannend, want ik ga het natuurlijk ook gewoon helemaal zelf doen.”

Fancentro

Is het een marketingstunt of slaat Famke een nieuwe weg in? We gaan er om 19:00 uur vanavond achter komen. Ze is in ieder geval niet het enige bekende gezicht dat op Fancentro, een platform wat lijkt op OnlyFans, te vinden is. Zo gingen Ferry Doedens en Nicol Kremers haar al voor met het delen van exclusieve beelden. Ook ‘echte meisjes’ Fabiola Volkers en Lesley Versprille verdienen de kost met het platform.

Thumbnail voor Famke Louise reageert op haatreacties over kledingstijl van zoontje: 'Ik bepaal zelf wat ik hem aantrek'Famke Louise reageert op haatreacties over kledingstijl van zoontje: ‘Ik bepaal zelf wat ik hem aantrek’Lees ook

Source link

Leave a Comment