Emma Wortelboer emotioneel tijdens laatste loodjes zwangerschap: ‘Huil overal om’


Emma Wortelboer en haar vriend staan voor een nieuw avontuur nu ze hun eerste kind verwachten. Hoewel dat de zwangerschap snel in hun relatie kwam, floreren de twee gelukkig samen. Zo onthult Emma in een gesprek met RTL Boulevard.

Het duurt niet lang meer voordat Emma haar kleine wondertje in haar armen kan sluiten. ‘Het is inderdaad bijna zover. Ik ben wat moe en wat zwaar en voor de rest is het wel oké’, vertelt Emma voor de camera van RTL Boulevard. Tot nu toe heeft de presentatrice nauwelijks last van zwangerschapskwalen. ‘Emotioneler ben ik wel, ik huil bijvoorbeeld bij de finale van Heel Holland Bakt. Dat je echt denkt: wat gebeurt er met mij? Maar het is ook wel lekker ofzo, ik vind het wel leuk.’Source link

Leave a Comment