Dé reden dat Eva Mendes niet Ryan Goslings date bij de Oscars is


Oscar-genomineerde Ryan Gosling betrad vannacht de rode loper van de awardshow met twee (!) vrouwen aan zijn arm. Maar geen van beiden waren zijn vrouw Eva Mendes. Dít is waarom de actrice thuisbleef.

Ondanks de Oscar-nominatie van Ryan Gosling blijft Eva Mendes weg van awardshow

Jammer, wéér geen nieuwe couple pics van Ryan Gosling en Eva Mendes. De Barbie-acteur was genomineerd in de categorie Beste Acteur in een bijrol én trad op met het nummer I’m Just Ken. Maar zelfs dat kon zijn vrouw niet voor de camera’s lokken. Het getrouwde stel houdt hun relatie zeer privé en dat betekent dat zij eigenlijk nooit samen rode lopers afstruinen. De Oscars 2024 is geen uitzondering op die regel.

Ryan betreedt de loper echter niet in zijn eentje. Hij neemt moeder Donna en zus Mandi mee. Eva is in geen velden of wegen te bekennen. Niet gek als je bedenkt dat ze vorig jaar tijdens de Barbie-gekte duidelijk maakte dat het stel ‘dit soort dingen niet samen doet.’ Wij gokken dat de actrice thuis aan de tv geplakt zat met dochters Esmeralda (9) en Amada (7) op schoot.

Afwezigheid tijdens de awardshow betekent echter niet dat Eva alle voorpret heeft gemist, want ze heeft de repetities bijgewoond. Op een Instagram-video poseert zij buiten Ryans kleedkamer. ‘Always by my man,’ schrijft de casual geklede actrice erbij.

Voor wie het gemist heeft: aan het einde van Ryans optreden geeft hij een stille shout out naar zijn wifey. De acteur pakte namelijk zijn letterketting met de letter ‘E’ vast en kuste het. Bij de Barbie-première in juli 2023 liet hij ook weten dat-ie er voor Eva was:Source link

Leave a Comment