Cyber event ‘Better Safe Than Sorry’ in PEC Zwolle stadion


Zwolle – Op 2 april 2024 zal het stadion van PEC Zwolle het toneel zijn voor het grote cyber event ‘Better Safe Than Sorry’. Dit event, dat tevens de spetterende afsluiter vormt van actiedag #echtnietvandaag, belooft een leerzame en boeiende ervaring te worden voor zowel grote als kleine ondernemers. Het wordt georganiseerd door PVO Oost Nederland, de publiek-private samenwerking (PPS) tussen brancheorganisaties, ondernemers(verenigingen), gemeenten, politie, justitie en het openbaar ministerie (OM).

Het programma van Better Safe Than Sorry, gehouden in het stadion van PEC Zwolle, ziet er als volgt uit:

16:45 uur: De opening zal worden verzorgd door (cyber) burgemeester Rob Bats van de gemeente Steenwijkerland.
17:00 uur: Marcel de Boer, financieel directeur van Hoppenbrouwerstechniek, zal spreken over de ransomeware aanval waar het bedrijf mee te maken kreeg.
17.30 uur: Tech-journalist van RTL, Daniël Verlaan, zal een presentatie geven.
18:15 uur: Tijd voor een buffet.
19:15 uur: Mats Dekker, AI expert, geeft een phishing demonstratie.
19:30 uur: RedTeam cybersecurity zal een hack-demonstratie verzorgen.
19:45 uur: Het cybercrimeteam van de politie Oost-Nederland zal een presentatie verzorgen en tevens geven zij ook een terugkoppeling over actiedag #echtnietvandaag
20:15 uur: afsluitend is er gelegenheid tot netwerken en een bezoek aan de infomarkt gericht op cyberveiligheid.

Dit event biedt een unieke kans voor zowel grote als kleine ondernemers om meer inzicht te krijgen in de wereld van cybercriminaliteit en -beveiliging, met bijdragen van experts op de verschillende gebieden. Het is een uitgelezen mogelijkheid om praktische kennis op te doen, ervaringen te delen en waardevolle contacten te leggen.

Voor meer informatie en aanmelden:

Aanmelden en infoSource link

Leave a Comment