Boussabon ziet PSV niet stunten in Europa: “Zo hoog schat…


Ali Boussaboun ziet PSV niet zo’n goede Champions League-campagne voeren als Ajax in het seizoen 2018/19, toen de Amsterdammers de halve finale haalden. Dat vertelt de voetballer in gesprek met FC Update.

De analist vertelt dat als PSV het echt wil laten zien in de Champions League, er dan nog een versterking aan het team toegevoegd zal moeten worden: “Voor de Eredivisie is deze selectie sterk genoeg. Als je in de Champions League nog een ronde verder wil komen, moet je echt een goede centrale verdediger hebben.”

In ieder geval ziet Boussaboun de Eindhovenaren dit seizoen niet zo stunten als Ajax in het miljoenenbal: “Het Ajax van toen was veel sterker. De tijd gaat soms heel snel, waardoor wij vergeten wat voor een ploeg er op het veld stond en dat was ongelofelijk. Ze speelden gewoon Juventus en Real Madrid van de mat. Die spelers voetballen nu bij topploegen. Zo hoog schat ik PSV niet in,” besluit hij.

PSV speelt in de achtste finale eerst een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund op 20 februari. De return zal plaatsvinden op 13 maartSource link

Leave a Comment