Backstreet Boy Nick Carter verliest opnieuw een zus


Nick Carter

In een verklaring tegenover TMZ zegt moeder Jane “in shock” te verkeren na het horen over “de plotselinge dood” van haar dochter. Ook zegt ze tijd nodig te hebben “om de verschrikkelijke realiteit te verwerken dat dit voor de derde keer gebeurt”. Carter zal op een later moment met een meer uitgebreide verklaring komen, stelde ze.

Bobbie Jean Carter werkte gedurende haar leven als kledingstylist voor haar broers. Ook was ze te zien in de realityserie House of Carters over de familie. Bobbie Jean had een dochter van 8 jaar oud.

Aaron Carter

Vorig jaar verloor de familie zanger Aaron Carter. Hij overleed op 5 november 2022. Autopsierapporten toonden aan dat de 34-jarige was verdronken in zijn badkuip na onder invloed te zijn geweest van een kalmeringsmiddel. In 2012 overleed zus Leslie Carter op 25-jarige leeftijd na een val in de douche.

Zanger Nick Carter heeft nu nog een zus, de 36-jarige Angel. Zij is de tweelingzus van Aaron.

Thumbnail voor Backstreet Boy Nick Carter in tranen tijdens optreden na overlijden jongere broer AaronBackstreet Boy Nick Carter in tranen tijdens optreden na overlijden jongere broer AaronLees ookSource link

Leave a Comment