Ajax-fans willen trainer Van ‘t Schip toezingen als blijk van waardering en steunbetuiging


Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het jaar willen supportersgroepen van Ajax coach John van ‘t Schip een hart onder de riem steken vanwege zijn inzet voor de club, ondanks het verlies van zijn vrouw Daniëlle die in oktober van dit jaar overleed.

In de 55ste minuut van de wedstrijd zullen de Ajacieden John toezingen en roepen zij iedereen in het stadion op mee te doen. “Daniëlle mocht helaas niet ouder worden dan 55 jaar”, schrijft Ajax Life op Instagram.

“2023 een jaar om snel te vergeten. Een jaar waar veel Ajacieden over Ajax praatten, maar weinigen die daadwerkelijk opstonden. John laat, ondanks het verlies van zijn vrouw Daniëlle, z’n liefde voor de club zien door in te stappen als trainer”, valt er te lezen in de post.

Australië

Van ‘t Schip is zelf niet aanwezig in de Arena. Hij is in Australië vanwege de bruiloft van zijn zoon. De Ajacieden weten zeker dat Van ‘t Schip vanaf de andere kant van de wereld naar de wedstrijd kijkt.

Ajax speelt vandaag om 16.45 uur in de Johan Cruijff Arena het duel tegen PEC Zwolle, waarin assistent-trainers Valkanis en Maduro de leiding hebben over de ploeg.

Om deze inhoud te kunnen zien, moet je cookies accepteren.Source link

Leave a Comment