2500 mensen op de been, maar Yoran (16) nog niet gevonden


Het Coördinatie Platform Vermissing (CPV) liet vanmiddag weten dat er 650 verschillende zoekteams op pad waren gegaan. In 93 verschillende gebieden zijn zij op zoek geweest naar Yoran. Ook werd er gebruik gemaakt van drones.

Wel zijn jas gevonden

“Maar ondanks alle inzet is Yoran helaas niet aangetroffen”, laat de politie aan het einde van de middag weten. “De politie blijft onderzoek doen en hoort het graag als iemand informatie heeft.” Gistermiddag werd wel de jas van Yoran gevonden in de rivier de Merwede bij Papendrecht. Dat gebeurde dankzij een tip. 

Volgens de organisatie en de politie hielpen dus zeker 2500 mensen mee aan de zoektocht die vanochtend om 10.00 uur begon. Rond het middaguur stonden mensen nog steeds in de rij om zich aan te melden voor de zoekactie. Ze kregen van de leiding een hesje, een prikstok en een zoekgebied toegewezen.

Fiets bij de Merwedebrug gevonden

Yoran werd voor het laatst gezien op 24 december om 00.30 uur bij een jongerencentrum in het naburige Almkerk. Zijn fiets werd later gevonden bij de Merwedebrug, zo’n 10 kilometer verderop. Sindsdien wordt al naar hem gezocht. Source link

Leave a Comment